Home

De schoolagenda voor leerkrachten

Ben je een leerkracht en zoek je een nieuwe manier om je agenda en lesvoorbereidingen bij te houden? Dan ben je aan het juiste adres. SCHOOL-AGENDA.com is dé manier om je werk te vereenvoudigen. Je agenda online invullen heeft tal van voordelen: het gaat sneller, eenvoudiger, veiliger, goedkoper, enz... We leggen je de vier pluspunten van SCHOOL-AGENDA.com uit, waardoor je je dagelijkse administratie kan vergemakkelijken.

Snel

Door je lesrooster te programmeren bespaar je elke dag veel tijd: de uren en vakken zijn reeds ingevuld. Op die manier moet je je niet elke dag bezighouden met steeds hetzelfde in te vullen. Heb je geen vast lesrooster dan kan je nog steeds je uren vastleggen zodat je slechts het juiste vak moet invullen. Doet er zich toch een wijziging voor in je lesrooster: geen probleem, je kan de details van elke les op elk moment aanpassen.Een tweede grote troef aan SCHOOL-AGENDA.com is de autosuggestie-functie. Heb je een bepaalde les reeds een keer gegeven dan zal het invullen van je agenda in een oogwenk achter de rug zijn. Terwijl je je lesonderwerp invult zoekt de autosuggestie-functie vanzelf naar overeenkomstige lessen. Heb je de les gevonden die je zoekt dan hoef je slechts op die les te klikken en deze wordt automatisch voor jou ingevuld. Op die manier wordt het invullen van je agenda een werk van slechts een handvol minuten.

Na het invullen van de agenda zit je werk er zo goed als op. Je bent nu maar 1 muisklik verwijderd van het afprinten of opslaan van je werk. Je kan op elk moment een overzichtelijk PDF-bestand downloaden van je agenda dat je kan opslaan of afdrukken. Wil je een aangepast overzicht opslaan of afdrukken? Geen probleem: je bepaalt zelf wat er in het overzicht staat en welke periode het overzicht beslaat.

Eenvoudig

Je hoeft geen jaren ervaring te hebben met computers om gebruik te maken van SCHOOL-AGENDA.com. Het enige wat je nodig hebt is het programma waarmee je deze tekst aan het lezen bent. Slechts in enkele stappen kan je je registreren op deze website en kan je aan de slag gaan. De rest doet SCHOOL-AGENDA.com voor jou. Je hoeft enkel de inhoud in te vullen en wij doen de rest. Met 1 druk op de knop kan je vervolgens je agenda afdrukken of opslaan. Wil je iets wijzigen dan is dat geen enkel probleem. Je kan je agenda op elke plaats bereiken, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Veilig

Je kan je agenda overal op een veilige manier bereiken. Bovendien is er geen risico dat al je werk verloren gaat want elk uur van de dag wordt er een nieuwe backup gemaakt op 2 onafhankelijke servers.

Gratis

Deze website is bovendien volledig gratis. De site wordt onderhouden door vrijwilligers en de kosten die eraan verbonden zijn proberen we te drukken door de reclame.   body { background: #FFF; } body { background: #FFF; } body { background: #FFF; }